H-P 9-18 ig, Sz 8-13ig. V-zárva.

Tűzijáték vásár egész évben.

 

Kedves Vásárlóink !
Ezúton tajékoztatom Önöket -Titeket,hogy üzletünk 20 év után az M5 Mega Tescoból a Vecsés Market Centrál Tesco üzletsorára költözik a gyors kasszákkal szemben.
A szolgáltatásaink továbbra is itt az új helyen elérhetőek 2021.03.01-től.
Következő nyitva tartó üzletünk 2360 Gyál Vecsési út 12 szám alatt található.
Party kellékek boltja ahol a GLS szolgáltatás változatlanul működik.

 

tesco 2 tesco vecses 1

 

Elérhetőség

Tűzijátékot megbízható helyről a Vezúv-Kalmár Kft -től !
2360 Gyál vecsési út 12. Party kellékek, tűzijáték és ajándék
1204 Bp. M5 Mega Tesco Gyorsnyomda és ajándék bolt

Címünk
VEZÚV - KALMÁR KFT
2360 Gyál, Vecsési út 12.

Nyitvatartás:

H-P 9-18 ig, Sz 8-13ig. V-zárva.

Elérhetőségek
Tel./fax:+36 29/ 342-704
Mobil 1:+36 20/ 9 386 368
Mobil 2:+36 70/ 6 323-323

Email
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   

PAPÍRÍRÓSZER, DEKORÁCIÓ ÉS PARTYKELLÉKEK BOLTJA - TŰZIJÁTÉK BOLT
Pirotechnikai szaküzlet
2360 Gyál, Vecsési út 12.
Tel.: 06 29 342 704
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

pirotechnikai termékek - rendezvényszervezés - videózás - iskolaszerek - irodaszerek - nyomtatványok - fényképes ajándékok - ajándéktárgyak - díszborok

 

 

kalmar robertCégünk története már évtizedes múltra tekint vissza, hiszen idén tölti be 15 éves fennállásának évfordulóját. Ennek ellenére büszkén és elismeréssel tekinthetünk vissza e 15 évre, hiszen megrendelőink, ügyfeleink minden esetben visszaigazolták felénk elégedettségüket. S ennek köszönhetően cégünk vállalkozásból Kft-vé fejlődött 2003 februárjától.

Elmondhatjuk magunkról, hogy az elmúlt időszak alatt nagy tapasztalatot szereztünk a tűzijáték szolgáltatás terén, hiszen számos esetben - a megrendelő igényeihez is igazodva - kellett a legkülönbözőbb feladatokat teljesítenünk, nehézségeket megoldanunk. Fennállásunk óta számos rendezvényre tettük fel a "koronát".

Természetesen minden egyes rendezvénynek megvan a maga sajátossága, amelyet mi mindig különös gondossággal, részletességgel - a helyszín alapos ismeretében - kezelünk, és ennek megfelelően alakítjuk a show egészét.A kisebb családi rendezvényektől a nagyobb tömeget vonzó események tekintetében nagyszerűen megálltuk a helyünket.

Ilyenek voltak az esküvők, családi-, baráti összejövetelek, bálok, sportrendezvények, kongresszusok, céges születésnapok, kulturális programok alkalmával rendezett tűzijátékok. Minden egyes megrendelésnél figyelembe vesszük az egyéni kívánságokat, illetve természetesen sokrétű tanáccsal is segítjük a megrendelőt.Egyben még a profilunk közé tartozik a videófelvétel készítés esküvőkről és bármely családi és egyébb rendezvényről, s ehhez még nagymértékben dekorációval is hozzá tudunk járulni.

A Vezúv - Kalmár Kft részére !
Gyáli Ipartestület 30. jubileumi közgyűlésén a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara elismerő védjegyét vehettem át Oklevél formájában !
Ezen védjeggyel igazolva, mint elismerés a vállalkozásunkban és üzleteinkben, szolgáltatásainkban nyújtott tisztességes magatartást,mellyet kollégáinkal nyújtunk !
Köszönjük az elismerést !